Afbeelding handenboom

Nieuwe jas

Het is precies 10 jaar geleden dat ik mijn intrek nam aan de Krommedijk 160. Ik voelde letterlijk hoe deze plek mij paste als een jas! Een omhullende, behaaglijke jas waarin ik mij heel comfortabel voelde. En niet alleen ik; ik mocht deze ruimte delen met vele cliënten. Een veilige ruimte waarin we lief en leed met elkaar deelden.

En toen kwam er tot 3 keer toe een lock down. Een tijd waarin we afstand hielden. Met die afstand ontstond er ook ruimte. Ruimte voor een andere blikrichting. Ruimte voor nieuwe mogelijkheden. Er kwam een nieuwe jas in mijn vizier. Een heel ander model trok mijn aandacht: splinternieuw, goede kwaliteit, perfecte pasvorm. Ik moest er wel even aan wennen, dus ik heb er een paar maanden in rond gedraaid en toen besloten dat dit 'm is! Zoals met alle nieuwe jassen hangt er wel een ander prijskaartje aan. Kijk op www.massagetherapie.nl voor het nieuwe tarief.

Ik koester alle stappen die ik in mijn blauwe jas mocht zetten. Zij zijn de reden dat deze nieuwe jas zo soepel over mijn schouders valt.

Kom je langs om te ervaren of jij deze jas ook lekker vindt zitten? Eh, liggen?

Het nieuwe adres is Lijnbaan 146 in Dordrecht. De ingang van de praktijk is bij de pijl op de foto.
Afbeelding nieuwe locatie

Je fiets kun je aan de overkant parkeren of in de fietsenstalling van de parkeergarage Energiehuis. Kom je met de auto? Die kun je parkeren in parkeergarage Energiehuis naast het complex, of in de Biesboschstraat (betaald parkeren zone 7851)

Privacyverklaring | Sitemap | | Copyright © 2012