Afbeelding handenboom

En opnieuw zag een creatie van mij het daglicht: Blij en dankbaar kondig ik de geboorte van mijn eerste video aan!

Sinds mijn wereld uiterlijk kleiner wordt, heb ik besloten om eens buiten mijn comfort zone te gaan kijken. Ik heb gehoord dat buiten je comfort zone de plek ligt waar 'the Magic happens'. En inderdaad, tot nu toe kan ik bevestigen dat dit zo is! Ik doe de meest wonderlijke ervaringen op. Ervaringen die ik voorheen uit de weg ging onder het mom van 'geen tijd'. Wat natuurlijk nergens op sloeg, want als ik het echt zou willen zou ik er wel tijd voor maken. Het was gewoon een slap excuus omdat ik het eng vond!

En ja, de stappen die ik neem zijn best spannend voor me, maar ik ga ze aan en ze blijken eigenlijk heel leuk te zijn! De stap ik die ik nu heb gezet voelt een beetje als met mijn billen bloot gaan. Wees gerust, ik doe het niet letterlijk, je hoeft je niet voor me te generen. Al zet ik wel mijn bril af in deze video, en dat voelt al bloot genoeg voor me... Een video! Ik heb een video gemaakt!

Een video! Ik heb een video gemaakt!

De bedoeling is om jezelf wat ontspanning te geven. Ik laat je zien waar drukpunten in je gezicht zitten die je ontspannen als je ze stimuleert. Juist nu iedereen veel meer achter een beeldscherm zit, zich zorgen maakt, slechter slaapt, etc. deel ik graag deze eenvoudige maar doeltreffende massage met je.

Let wel op dat je voor je begint èn nadat je je gezicht hebt aangeraakt je handen wast.

Hopelijk tot heel gauw, Marian

Privacyverklaring | Sitemap | | Copyright © 2012